Avocado toast et œuf mollet

Avocado toast et œuf mollet

4.7 138 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 portions

Składniki

  • gousse d'ail épluchée
    1
  • avocats
    3
  • de jus de citron vert
    3 c. à soupe
  • de cumin en poudre
    1 pincée
  • de piment d'Espelette
    1 pincée
  • du sel
  • du poivre moulu
  • œufs froids
    2
  • de pain de campagne
    2 tranches
  • poignée de roquette
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de mélange de graines
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 807.7 kcal / 3379.2 kJ
Białko 19.1 g
Tłuszcz 66 g
Węglowodany 47.7 g
Błonnik 23.8 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 268.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...