Avocado toast et œuf mollet

Avocado toast et œuf mollet

4.7 163 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail épluchée
  • 3 avocats
  • 3 c. à soupe de jus de citron vert
  • 1 pincée de cumin en poudre
  • 1 pincée de piment d'Espelette
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 œufs froids
  • 2 tranches de pain de campagne
  • 1 poignée de roquette
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de mélange de graines

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 268.3 mg
Białko 19.1 g
Kalorie 3379.2 kJ / 807.7 kcal
Tłuszcz 66 g
Błonnik 23.8 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Węglowodany 47.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...