
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 brins de persil plat frais équeutés
- 5 brins de ciboulette fraîche en morceaux
- 20 g de beurre demi-sel en morceaux
- 6 œufs
- 2 pincées de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 189.2 kcal / 791.6 kJ
- Białko
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Sód
- 235.1 mg