Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Radish Salad
-
red radishes160 g
-
red onion quartered60 g
-
olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pickled baby capers drained15 g
Broccoli Fritters and Quinoa
-
water1460 g
-
broccoli florets500 g
-
rice flour30 g
-
wholemeal bread vegan, torn in pieces20 g
-
blanched almonds70 g
-
rolled oats30 g
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
quinoa rinsed150 g
-
vegetable oil1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1528 mg
Białko
18 g
Kalorie
1715 kJ /
410 kcal
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Chickpea Pancakes
20 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.