Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil

Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil

4.4 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • de rôti de veau dans l'épaule
    1200 - 1500 g
  • gousse d'ail
    1
  • de basilic frais
    60 g
  • de roquette
    60 g
  • d'huile d'olive
    200 g
  • de graines de tournesol
    100 g
  • de sel
    2 pincée
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • d'oignons coupés en deux
    240 g
  • de courgettes détaillées en cubes
    550 g
  • d'aubergines détaillées en cubes
    450 g
  • de tomates séchées à l'huile égouttées (environ 15 tomates ou 1 bocal)
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 913.8 kcal / 3804.7 kJ
Białko 79.7 g
Tłuszcz 59.7 g
Węglowodany 10.5 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Sód 216.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...