Rôti de porc farci à la pistache

Rôti de porc farci à la pistache

4.8 40 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2
  • de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
    70 g
  • feuilles de basilic frais
    4
  • de roquette
    50 g
  • d'huile d'olive et 2 c. à café pour la cuisson
    30 g
  • de parmesan coupé en cubes
    100 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • rôti de porc, dans le filet (1,2 kg), ouvert en portefeuille par le boucher
    1
  • d'eau
    4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 388 kcal / 1617 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...