Gratin d'été au poisson façon parmigiana

Gratin d'été au poisson façon parmigiana

4.6 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'aubergines taillées en lamelles dans la longueur (1,5 cm)
    1000 g
  • de parmesan coupé en morceaux
    100 g
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de tomates coupées en huit
    700 g
  • de mascarpone
    80 g
  • de thym frais effeuillée
    1 branche
  • de basilic frais équeutés
    4 brins
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de filets de maigre coupés en morceaux
    600 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 452.8 kcal / 1889.8 kJ
Białko 43.5 g
Tłuszcz 23.3 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Sód 775.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...