Oignons farcis au chèvre et aux herbes

Oignons farcis au chèvre et aux herbes

4.5 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    600 g
  • oignons jaunes moyens, pelés
    8
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de pignons de pin
    30 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de fromage de chèvre frais en morceaux
    180 g
  • de coriandre fraîche effeuillés (réserver quelques feuilles pour la finition)
    5 brins
  • de persil frais effeuillés (réserver quelques feuilles pour la finition)
    5 brins
  • d'huile d'olive
    5 c. à soupe
  • de miel liquide
    1 c. à soupe
  • de vinaigre de cidre
    2 c. à soupe
  • de pousses d'épinards frais
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 428 kcal / 1786 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...