Gratin d'hiver au bar, sauce choron

Gratin d'hiver au bar, sauce choron

4.4 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • de poireaux coupés en tronçons
    400 g
  • de beurre coupé en morceaux
    190 g
  • de sel et ½ c. à café, à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de filets de bar
    600 g
  • d'estragon frais
    3 brins
  • de cerfeuil frais
    3 brins
  • d'échalotes
    80 g
  • de vinaigre blanc
    80 g
  • jaunes d'œufs
    4
  • tomate coupée en dés
    1
  • de panais détaillés en cubes
    300 g
  • de carottes détaillées en cubes
    200 g
  • de chair de courge d'hiver détaillée en cubes
    200 g
  • d'eau
    160 g
  • de lait
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 578.3 kcal / 2403.2 kJ
Białko 29.3 g
Tłuszcz 43.8 g
Węglowodany 14.7 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 21.3 g
Sód 781.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...