Tarte filo aux petits pois et crème de chèvre

Tarte filo aux petits pois et crème de chèvre

3.3 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • de fromage blanc, 0% m.g.
    200 g
    200 g de skyr
  • de fromage de chèvre frais
    200 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    500 g
  • de petits pois, frais ou surgelés
    200 g
  • de pâte filo (ou phyllo)
    6 feuilles
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • radis roses en très fines lamelles
    5

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 333 kcal / 1393 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...