Chili sin carne

Chili sin carne

3.4 125 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    600 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de riz basmati
    200 g
  • oignon coupé en deux
    1
  • d'ail
    1 gousse
  • poivron en fines lanières
    1
  • de beurre
    25 g
  • de lentilles vertes sèches
    70 g
  • de concentré de tomate
    2 c. à soupe
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • de haricots rouges en conserve égouttés
    250 g
  • de grains de maïs en conserve
    80 g
  • de mélange d'épices mexicain
    2 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 593 kcal / 2499 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 87 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...