Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Condimento
- 6 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 pomodorini a metà
Salmone e quinoa
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di chicchi di quinoa
- 800 g di filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (4 tranci)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2648.3 kJ / 633 kcal
- Białko
- 44.5 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 34.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 691.3 mg
Alternatywne przepisy
Insalata di pollo, quinoa e verdure al vapore
45min
Cous cous con sgombro e olive
30min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30min
Insalata con quinoa, pollo e avocado
45min
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55min
Insalata Feta, ciliegie e gremolada alle mandorle
10min
Miglio alla curcuma e mazzancolle (Modalità Cuoci riso)
30min
Filetti di salmone e cous cous con verdure e salsa alla curcuma
50min
Insalata di grano saraceno e gamberetti
40min
Insalata di bulgur, salmone e zucchine (Modalità Cuoci riso)
40min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25min