Insalata di legumi, tonno e avocado

Insalata di legumi, tonno e avocado

4.7 61 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    500 g
  • di fagiolini surgelati
    150 g
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di aceto bianco
    20 g
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di polpa di avocado a cubetti
    80 g
  • di fagioli bianchi in scatola, scolati e sciacquati
    250 g
  • di tonno in scatola ben sgocciolato
    200 g
  • di pomodori ciliegino metà
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 342.3 kcal / 1431.9 kJ
Białko 20.4 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 20.5 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 513.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...