Insalata di legumi, tonno e avocado

Insalata di legumi, tonno e avocado

4.7 69 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 150 g di fagiolini surgelati
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di aceto bianco
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • ½ cucchiaino di sale
  • 80 g di polpa di avocado a cubetti
  • 250 g di fagioli bianchi in scatola, scolati e sciacquati
  • 200 g di tonno in scatola ben sgocciolato
  • 100 g di pomodori ciliegino metà

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 513.8 mg
Białko 20.4 g
Kalorie 1431.9 kJ / 342.3 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...