Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di filetto di salmone fresco
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 - 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco
- 300 g di porri, a metà in lunghezza, a fette (5 mm)
- 200 g di zucchine a fette (1 cm)
- 60 g di acqua
- 150 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- 180 g di mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2847.7 kJ / 680.6 kcal
- Białko
- 53.4 g
- Węglowodany
- 25.1 g
- Tłuszcz
- 41.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.5 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 2696.7 mg
Alternatywne przepisy
Mini strüdel salati al porro e salmone
1ωρ. 20 λεπτ.
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Salmone al curry con verdure invernali
35min
Insalata veloce con verdure crude
15 Min
Farro con gamberi e agrumi
50min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
40 Min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1h 30min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40 Min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1 Std.
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1 Std.