Salmone con salsa ai porri e piselli

Salmone con salsa ai porri e piselli

4.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di filetto di salmone fresco
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 4 - 5 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g di foglie di prezzemolo fresco
  • 300 g di porri a metà in lunghezza, a fette (5 mm)
  • 200 g di zucchine a fette (1 cm)
  • 60 g di acqua
  • 150 g di piselli verdi, freschi o surgelati
  • 180 g di mascarpone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2696.7 mg
Białko 53.4 g
Kalorie 2847.7 kJ / 680.6 kcal
Tłuszcz 41.9 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Węglowodany 25.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...