Tagliatelle di farro con cavolo verza

Tagliatelle di farro con cavolo verza

4.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di mandorle pelate
Tagliatelle al farro
  • 300 g di farina di farro + q.b.
  • 140 g di acqua
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale
Crema al cavolo verza
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di verza a listarelle
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1000.3 mg
Białko 16.6 g
Kalorie 1930 kJ / 461.3 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Błonnik 9.8 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 55.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...