Viande des Grisons, butternut au curcuma

Viande des Grisons, butternut au curcuma

3.7 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g de chair de courge butternut détaillée en cubes
  • 500 g d'eau
  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
  • 25 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre moulu
  • 8 tranches fines de viande des Grisons
  • 20 g de cerneaux de noix concassés
  • 5 brins de coriandre fraîche équeutés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 479.8 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 1059.5 kJ / 254.5 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 29.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...