Soupe de haricots blancs, jambon et persillade

Soupe de haricots blancs, jambon et persillade

4.6 111 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive
  • 50 g de pain de la veille, en cubes
  • 1 gousse d'ail pelée et coupée en deux
  • 10 g de persil frais
  • 400 g de haricots blancs en boîte rincés et égouttés (1 petite boîte)
  • 400 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 1 tranche de jambon épaisse (150 g) en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19 g
Kalorie 1153 kJ / 275 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...