Gratin de champignons, courge et épinards
TM6 TM5 TM31

Gratin de champignons, courge et épinards

3.7 (73 oceny)

Składniki

  • 30 g de beurre
  • 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
  • 1000 g d'épinards frais
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 600 g de courge butternut, coupée en cubes
  • 30 g de parmesan râpé
  • 10 g de persil frais, équeuté

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1461.8 kJ / 352 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
21.5 g
Tłuszcz
21.5 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Błonnik
11 g
Sód
432.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy