Gratin de champignons, courge et épinards

Gratin de champignons, courge et épinards

3.6 78 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de beurre
    30 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    400 g
  • d'épinards frais
    1000 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • d'eau
    500 g
  • de courge butternut coupée en cubes
    600 g
  • de parmesan râpé
    30 g
  • de persil frais équeuté
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 352 kcal / 1461.8 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 21.5 g
Błonnik 11 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Sód 432.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...