Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette

Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette

3.5 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

La courge et le merlu
  • d'eau
    500 g
  • de courge butternut coupée en cubes (2 cm)
    800 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de filets de merlu
    600 g
La crème ciboulette
  • de fromage frais type Philadelphia
    100 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    50 g
  • de sel
    1 pincée
  • de ciboulette fraîche ciselés
    10 brins
  • de poivre moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 368.3 kcal / 1540.3 kJ
Białko 29.8 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 23.3 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 613 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...