Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de noisettes
- 1000 g d'eau
- 250 g de courge butternut, coupée en petits cubes
- 2 oignons frais, pelés et coupés en morceaux
- 250 g de pâtes sèches, type pipe rigate
- 200 g de lardons fumés
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2960 kJ / 708 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Conchiglie au potiron
40 min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Risotto aux céréales gourmandes
30 min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 min
One pot pasta brocolis-amandes
50 min
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40 min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35 min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 min