Tartines à l'avocat, œuf mollet et mozarella

Tartines à l'avocat, œuf mollet et mozarella

4.8 62 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    350 g
  • œufs à température ambiante
    2
  • de pain de seigle
    4 tranches
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • poignée de roquette
    1
  • avocats en fines lamelles
    2
  • le jus d'un citron jaune
  • de mozzarella en tranches
    4 boules
  • sel
  • poivre moulu
  • de gomasio (mélange de sésame et de sel)
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 387 kcal / 1609 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...