
Urządzenia i Akcesoria
Sandwich crème d'artichaut et œuf dur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Les œufs durs
-
d'eau400 g
-
œufs froids4
La crème d'artichaut
-
feuilles de menthe4
-
gousse d'ail (opcjonalnie)1
-
de cœurs d'artichaut à l'huile égouttés300 g
-
de jus de citron1 c. à soupe
-
de sel1 - 2 pincées
-
de poivre moulu1 pincée
-
de moutarde1 c. à café
-
d'huile d'olive extra vierge50 g
-
de pain blanc8 tranches
-
de salade verte50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
367 kcal /
1535.5 kJ
Białko
14.3 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
37.5 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
500.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja