Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de noisettes
- 30 g de pecorino
- 500 g d'eau
- 700 g de chou romanesco en fleurettes, le pied en petits dés
-
200
g de crème de soja
lub 200 g de crème liquide légère - 3 œufs
- 10 brins de persil frais, ciselés
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1159 kJ / 277 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Crumble épicé de légumes
1 Std. 15 Min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 Std. 25 Min
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Quenelles de blettes au four
1 godz. 5 min
Risotto au potimarron
1 Std.
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Gratin de blettes
1 Std.
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 Std. 25 Min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 Std. 10 Min