Parmentier de canard, panais et carotte

Parmentier de canard, panais et carotte

4.2 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 15 g de persil frais
  • 150 g d'oignons coupés en deux
  • 4 cuisses de canard confites
  • 70 g de cerneaux de noix concassés
  • 500 g de carottes coupées en tronçons
  • 500 g de panais détaillés en cubes
  • 600 g d'eau
  • 100 g de lait
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 20 g de beurre en petits morceaux
  • salade verte pour le service

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 2593.7 mg
Białko 34.3 g
Kalorie 2283.7 kJ / 547.3 kcal
Tłuszcz 37.3 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...