Parmentier de canard, panais et carotte

Parmentier de canard, panais et carotte

4.1 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • de persil frais
    15 g
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • cuisses de canard confites
    4
  • de cerneaux de noix concassés
    70 g
  • de carottes coupées en tronçons
    500 g
  • de panais détaillés en cubes
    500 g
  • d'eau
    600 g
  • de lait
    100 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • de beurre en petits morceaux
    20 g
  • salade verte pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 547.3 kcal / 2283.7 kJ
Białko 34.3 g
Tłuszcz 37.3 g
Węglowodany 15.3 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Sód 2593.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...