Urządzenia i Akcesoria
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Spinach and mint pesto
-
extra virgin olive oil50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
fresh mint leaves only8 sprigs
-
shelled salted pistachio nuts50 g
-
garlic clove1
-
salt¼ tsp
Carrot and zucchini 'spaghetti'
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
water500 g
-
sugar snap peas cut into thin strips100 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
221.6 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
989.3 kJ /
236.5 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Yasai miso ramen
35 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 godz. 20 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Tofu chocolate ice cream
6 godz. 10 min
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min
Tomato and lentil dahl
35 min