Urządzenia i Akcesoria
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Spinach and mint pesto
-
extra virgin olive oil50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
fresh mint leaves only8 sprigs
-
shelled salted pistachio nuts50 g
-
garlic clove1
-
salt¼ tsp
Carrot and zucchini 'spaghetti'
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
water500 g
-
sugar snap peas cut into thin strips100 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
221.6 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
989.3 kJ /
236.5 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot salad
10 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Vegan mayonnaise
15 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Eggplant with burghul
55 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Rice salad
1 godz.