Urządzenia i Akcesoria
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Spinach and mint pesto
-
extra virgin olive oil50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
fresh mint leaves only8 sprigs
-
shelled salted pistachio nuts50 g
-
garlic clove1
-
salt¼ tsp
Carrot and zucchini 'spaghetti'
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
water500 g
-
sugar snap peas cut into thin strips100 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
221.6 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
989.3 kJ /
236.5 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green smoothie
5 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Asian-style fish fillets
30 min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Pineapple parcels
1 godz.
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min