Stuffed zucchini

Stuffed zucchini

4.5 54 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • Emmental cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)
    150 g
  • zucchini (approx. 20 cm in length), cut into halves lengthways
    3
  • olive oil plus extra for drizzling
    1 tbsp
  • salt plus extra to season
    ¼ tsp
  • ground black pepper to season
    1 - 2 pinches
  • water
    500 g
  • brown onion (approx. 120 g), cut into halves
    1
  • rindless bacon rashers cut into pieces (approx. 1 cm)
    100 g
  • cream cheese
    80 g
  • egg
    1
  • grated nutmeg
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 253 kcal / 1062.7 kJ
Białko 14.3 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 2.9 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Sód 595.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...