Cassoulet de haricots au pesto de noix

Cassoulet de haricots au pesto de noix

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions

Składniki

Le pesto de noix
  • de pecorino en morceaux
    50 g
  • de noix décortiquées
    50 g
  • de feuilles de persil fraîches
    50 g
  • d'huile d'olive
    100 g
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    1 pincée
Le cassoulet
  • d'huile d'olive
    20 g
  • gousses d'ail coupées en deux
    3
  • d'oignons coupés en quatre
    200 g
  • de carottes en morceaux (2 cm)
    120 g
  • de feuilles de céleri en tronçons (2 cm)
    60 g
  • d'haricots blancs secs préalablement trempés toute une nuit
    200 g
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • de sauce tomate
    400 g
  • de bouillon de légumes
    200 g
  • d'origan séché
    1 ½ c. à café
  • de sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 631 kcal / 2638 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 17 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 604 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...