Punch mexicain au romarin

Punch mexicain au romarin

4.7 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions

Składniki

  • d'eau
    40 g
  • de sucre brun
    50 g
  • de gingembre frais en morceaux
    10 g
  • de romarin frais dont 2 têtes de tiges ont été arrachées et mises de côté
    3 brins
  • pamplemousse uniquement le jus pressé
    1
  • de glaçons
    100 g
  • de Tequila Gold
    50 g
  • de liqueur à l'orange (par ex. du Cointreau)
    20 g
  • de jus de citron
    1 - 2 traits

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215 kcal / 899 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...