Poulet piccata, boulgour au citron

Poulet piccata, boulgour au citron

4.2 173 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • citron jaune
    1
  • de filets de poulet
    500 g
  • de farine
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • d'ail hachée
    1 gousse
  • de vin blanc
    150 g
  • d'eau
    1100 g
  • de câpres en saumure
    3 c. à soupe bombées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de boulgour
    200 g
  • brins de persil effeuillés
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 345 kcal / 1457 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...