Poulet piccata, boulgour au citron

Poulet piccata, boulgour au citron

4.2 183 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 1 citron jaune
  • 500 g de filets de poulet
  • 1 c. à soupe de farine
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 gousse d'ail hachée
  • 150 g de vin blanc
  • 1100 g d'eau
  • 3 c. à soupe bombées de câpres en saumure
  • 200 g de boulgour
  • du sel
  • du poivre moulu
  • quelques brins de persil effeuillés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 36 g
Kalorie 1457 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...