Pâtes aux légumes d'automne

Pâtes aux légumes d'automne

4.4 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'ail
    1 gousse
  • d'échalotes coupées en deux
    30 g
  • de persil frais équeutés
    3 brins
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'eau
    1000 g
  • de sel et 3 pincées, à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de fenouil coupé en dés
    100 g
  • de carottes coupées en fins bâtonnets
    200 g
  • de choux de Bruxelles coupés en deux ou en quatre
    300 g
  • de champignons de Paris frais coupés en lamelles
    200 g
  • de pâtes sèches type macaroni
    300 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 417.8 kcal / 1766.3 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 61.5 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 344 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...