Garbure

Garbure

4.8 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    110 g
  • gousses d'ail coupées en deux
    2
  • de graisse de canard
    40 g
  • chou nouveau, coupé en morceaux
    ½
  • carottes coupées en tronçons
    3
  • pommes de terre moyennes
    4
  • navets
    2
  • manchons de canard confits et dégraissés
    4
  • d'eau
    950 g
  • de jambon espagnol (en talon) ou de ventrèche
    300 g
  • bouquet garni
    1
  • de gros sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de haricots blancs tarbais, déjà cuits (en bocal, par exemple)
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 807 kcal / 3377 kJ
Białko 67 g
Tłuszcz 37.3 g
Węglowodany 45.8 g
Błonnik 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...