Garbure

Garbure

4.8 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 110 g d'oignons coupés en deux
  • 2 gousses d'ail coupées en deux
  • 40 g de graisse de canard
  • ½ chou nouveau, coupé en morceaux
  • 3 carottes coupées en tronçons
  • 4 pommes de terre moyennes
  • 2 navets
  • 4 manchons de canard confits et dégraissés
  • 950 g d'eau
  • 300 g de jambon espagnol (en talon) ou de ventrèche
  • 1 bouquet garni
  • 1 c. à café de gros sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de haricots blancs tarbais, déjà cuits (en bocal, par exemple)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 67 g
Kalorie 3377 kJ / 807 kcal
Tłuszcz 37.3 g
Błonnik 14 g
Węglowodany 45.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...