Courge butternut farcie au poulet

Courge butternut farcie au poulet

2.8 50 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • courge butternut
    1
  • d'eau
    800 g
  • de riz rouge
    120 g
  • échalotes
    2
  • d'épinards frais et 4 poignées pour servir
    100 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de mélange d'épices
    1 c. à soupe rase
  • de poulet en petits dés
    160 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 283 kcal / 1193 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...