Courge butternut farcie au poulet
TM6 TM5 TM31

Courge butternut farcie au poulet

2.9 (47 ocen)

Składniki

  • 1 courge butternut
  • 800 g d'eau
  • 120 g de riz, rouge
  • 2 échalotes
  • 100 g d'épinards frais, et 4 poignées pour servir
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe rase de mélange d'épices
  • 160 g de poulet, en petits dés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1193 kJ / 283 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy