Lasagne de poireau aux moules

Lasagne de poireau aux moules

4.4 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 800 g de poireaux coupés en tronçons de 2 cm
  • 80 g de vin blanc sec
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 50 g de farine
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 9 feuilles de lasagne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 519.7 mg
Białko 16.7 g
Kalorie 1241.7 kJ / 297.5 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 21.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...