Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse

Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse

4.7 131 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • échalotes pelées et coupées en fines rondelles,
    2
  • de vinaigre de vin
    2 c. à soupe
  • de cerneaux de noix
    40 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • endives nettoyées
    4
  • de roquefort émietté
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 263 kcal / 1093 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...