Gratin de choux de Bruxelles, maïs et lardons

Gratin de choux de Bruxelles, maïs et lardons

3.0 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 1000 g de choux de Bruxelles
  • 300 g de grains de maïs en conserve
  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 150 g de lardons fumés
  • 20 g de miel
  • beurre pour le plat à gratin

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 354.8 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 803.2 kJ / 191.7 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 20.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...