Brandade de chou vert aux deux poissons

Brandade de chou vert aux deux poissons

4.0 69 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 200 g d'oignons coupés en deux
  • 500 g d'eau
  • 1000 g de pommes de terre en morceaux (3-4 cm)
  • 300 g de chou vert en morceaux (2-3 cm)
  • 600 g de dos de cabillaud
  • 180 g de filets de haddock sans peau et sans arêtes, coupé en morceaux
  • 250 g de lait
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
Brandade de pomme de terre au cabillaud (3 petits pots 6-12 mois)
  • 75 g de lait
  • 10 g de crème liquide 30-40% m.g.
Brandade de pomme de terre au cabillaud (3 portions 1-3 ans)
  • 50 g de lait
  • 5 g de crème liquide 30-40% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 958.3 mg
Białko 45.3 g
Kalorie 1776.8 kJ / 421 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...