Brandade de chou vert aux deux poissons

Brandade de chou vert aux deux poissons

4.0 62 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre en morceaux (3-4 cm)
    1000 g
  • de chou vert en morceaux (2-3 cm)
    300 g
  • de dos de cabillaud
    600 g
  • de filets de haddock sans peau et sans arêtes, coupé en morceaux
    180 g
  • de lait
    250 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
Brandade de pomme de terre au cabillaud (3 petits pots 6-12 mois)
  • de lait
    75 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    10 g
Brandade de pomme de terre au cabillaud (3 portions 1-3 ans)
  • de lait
    50 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    5 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 421 kcal / 1776.8 kJ
Białko 45.3 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 958.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...