Thon basquaise

Thon basquaise

4.5 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 160 g d'oignons jaunes coupés en deux
  • 200 g de poivrons verts coupés en lanières
  • 25 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de piment d'Espelette
  • 250 g de poivrons rouges coupés en lanières
  • 400 g de tomates coupées en morceaux
  • ½ c. à café de sel et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de thon frais (4 pavés ou 4 tranches)
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 352.5 mg
Białko 31.5 g
Kalorie 1204.5 kJ / 286.8 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...