Quiche à la ricotta et aux champignons

Quiche à la ricotta et aux champignons

3.4 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 parts

Składniki

La pâte
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    240 g
  • de noix de coco en poudre
    10 g
  • d'huile de coco hydrogénée à température ambiante
    125 g
  • jaune d'œuf
    1
  • de sel
    1 pincée
La garniture
  • botte de cerfeuil frais coupée en tronçons
    ½
  • de champignons de Paris frais coupés en morceaux
    300 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de crème liquide
    50 g
  • de lait
    200 g
  • œufs
    4
  • de ricotta
    250 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de noisettes grillées
    50 g
  • poignée de pousses de betterave
    1

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 622 kcal / 2590 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...