Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde

Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde

3.3 145 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • oignon pelé et coupé en 2
    1
  • d'escalope de dinde
    160 g
  • courgette en morceaux
    1
  • poivron rouge en morceaux
    1
  • poivron jaune en morceaux
    1
  • de beurre et un peu pour le moule
    20 g
  • de coulis de tomates
    240 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • d'origan déshydraté
    1 c. à café
  • de paprika en poudre
    ½ c. à café
  • de lait
    300 g
  • d'eau
    300 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de polenta
    125 g
  • de fromage râpé
    80 g
  • de basilic frais
    1 brin

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 404 kcal / 1693 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...