
Wersje kompatybilne
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon coupé en quatre
- 2 carottes en morceaux
- 1 branche de céleri en morceaux
- 100 g de chorizo en petits dés
- 100 g de courgette en tout petits dés
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 700 g d'eau bouillante
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 70 g de petites pâtes sèches (type langues d'oiseau, plombs...)
- 400 g de haricots rouges en conserve égouttés
- coriandre fraîche pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 324 kcal / 1361 kJ
- Białko
- 19 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Węglowodany
- 33 g