One pot pasta aux lardons, courge et romarin
TM6 TM5 TM31

One pot pasta aux lardons, courge et romarin

3.8 (170 ocen)

Składniki

  • 75 g d'amandes décortiquées
  • 100 g d'oignon, coupé en quatre
  • 150 g de courge butternut, en petits cubes
  • 550 g d'eau
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 branche de romarin frais, effeuillée
  • 200 g de pâtes sèches, type fusilli
  • 150 g de lardons
  • 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2594 kJ / 620 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
39 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy