One pot pasta aux lardons, courge et romarin

One pot pasta aux lardons, courge et romarin

3.8 184 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'amandes décortiquées
    75 g
  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • de courge butternut en petits cubes
    150 g
  • d'eau
    550 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche
  • de pâtes sèches, type fusilli
    200 g
  • de lardons
    150 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    200 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 620 kcal / 2594 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...