One pot pasta aux lardons, courge et romarin

One pot pasta aux lardons, courge et romarin

3.9 195 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 75 g d'amandes décortiquées
  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 150 g de courge butternut en petits cubes
  • 550 g d'eau
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 branche de romarin frais effeuillée
  • 200 g de pâtes sèches, type fusilli
  • 150 g de lardon
  • 200 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24 g
Kalorie 2594 kJ / 620 kcal
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...