Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella

Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella

3.8 276 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 150 g de quinoa
  • 300 g de courgettes (2 courgettes), coupées en rondelles
  • 250 g d'aubergine (1 aubergine), coupée en morceaux
  • 150 g de poivron (1 poivron), taillé en lanières
  • 1 filet d'huile d'olive
  • 250 g de mozzarella en tranches
  • 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 786.3 mg
Białko 17 g
Kalorie 1449.5 kJ / 346.3 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 27.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...