Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella

Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella

3.8 255 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • de quinoa
    150 g
  • de courgettes (2 courgettes), coupées en rondelles
    300 g
  • d'aubergine (1 aubergine), coupée en morceaux
    250 g
  • de poivron (1 poivron), taillé en lanières
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • d'huile d'olive
    1 filet
  • de mozzarella en tranches
    250 g
  • d'herbes de Provence déshydratées
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 346.3 kcal / 1449.5 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 27.8 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Sód 786.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...