Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles

Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles

2.4 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail dégermées
    2
  • de courge butternut en morceaux d'1 cm
    400 g
  • d'oignon en lamelles
    80 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • d'eau bouillante
    500 g
  • de bouillon
    1 cube
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de nouilles de blé chinoises (casser les blocs en deux)
    300 g
  • de pousses d'épinards
    50 g
  • de viande de bœuf en lamelles fines
    300 g
  • oignon vert, émincé, pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 466 kcal / 1948 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...