Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles

Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles

2.3 100 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail dégermées
  • 400 g de courge butternut en morceaux d'1 cm
  • 80 g d'oignon en lamelles
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g d'eau bouillante
  • 1 cube de bouillon
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 300 g de nouilles de blé chinoises (casser les blocs en deux)
  • 50 g de pousses d'épinards
  • 300 g de viande de bœuf en lamelles fines
  • oignon vert, émincé, pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25 g
Kalorie 1948 kJ / 466 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...