Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de poireaux, en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 6 tranches de pancetta
- 4 œufs
- 300 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 873 kJ / 209 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 Min
Petit salé aux lentilles
55 min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 Min
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1 Std. 10 Min
Minimuffins de butternut au comté
30min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30min
Flan de carotte, gouda et cumin
50min