Flan au poireau et pancetta

Flan au poireau et pancetta

3.0 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de poireaux en tronçons
    500 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de pancetta
    6 tranches
  • œufs
    4
  • de lait
    300 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 209 kcal / 873 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...