Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau

Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau

2.6 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 350 g de poireau en morceaux
  • 200 g de boulgour
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 700 g d'eau bouillante
  • 1 citron jaune en rondelles fines
  • 16 aiguillettes de poulet
  • ½ bouquet d'estragon frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 43 g
Kalorie 1581 kJ / 374 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...