
Urządzenia i Akcesoria
Roulade de jambon cru et poireau au comté
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
de comté coupé en morceaux80 g
-
d'eau500 g
-
de pommes de terre farineuses coupées en cubes600 g
-
blancs de poireau moyens, coupés en tronçons de 10 cm4
-
de lait70 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de jambon cru8 tranches fines
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
281.5 kcal /
1178.8 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
11.3 g
Węglowodany
27.3 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
1049.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°29
48 Przepisów
Francja
Francja