
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café d'épices à chili
- 100 g de poivron rouge coupé en brunoise
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de saucisses de Toulouse coupées en rondelles (1,5-2 cm)
- 100 g de chorizo coupé en rondelles
- 150 g de grains de maïs en conserve
- 700 g de haricots blancs en boîte rincés et égouttés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 769.5 kcal / 3208 kJ
- Białko
- 34.3 g
- Tłuszcz
- 49.8 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Błonnik
- 11.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.8 g
- Sód
- 2036 mg