Cassoulet mexicain

Cassoulet mexicain

4.7 156 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'épices à chili
    1 c. à café
  • de poivron rouge coupé en brunoise
    100 g
  • de tomates concassées en conserve
    800 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • de saucisses de Toulouse coupées en rondelles (1,5-2 cm)
    400 g
  • de chorizo coupé en rondelles
    100 g
  • de grains de maïs en conserve
    150 g
  • de haricots blancs en boîte rincés et égouttés
    700 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 769.5 kcal / 3208 kJ
Białko 34.3 g
Tłuszcz 49.8 g
Węglowodany 45.3 g
Błonnik 11.8 g
Tłuszcz nasycony 16.8 g
Sód 2036 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...