Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)

Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)

4.7 366 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
435 g

Składniki

  • poivrons rouges coupés en morceaux
    2
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de feta coupée en morceaux
    200 g
  • d'origan déshydraté
    2 c. à café
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 37 kcal / 154.9 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...