Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 poivrons rouges, coupés en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 154.9 kJ / 37 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 3 g
Alternatywne przepisy
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1h 15min
Houmous de courgette
10min
Houmous de petits pois
55 min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Tartinade de tomates séchées
10min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15min
Dip artichaut-mascarpone
15min
Tzatziki
3h 5min
Houmous aux tomates séchées
10min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10min
Tartinade au thon à l'avocat
10min
Rillettes de thon, échalotes et ciboulette
15min