Crêpes indiennes à la farine de pois chiches

Crêpes indiennes à la farine de pois chiches

4.0 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 morceaux

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 2 brins de coriandre fraîche effeuillés
    2 brins de persil frais, équeutés
  • 160 g de farine de pois chiche
  • 1 c. à soupe rase de curcuma en poudre
    1 c. à soupe rase de curry en poudre
  • 400 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • huile neutre pour la cuisson

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 6 g
Kalorie 507 kJ / 121 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...