Falafels aux herbes

Falafels aux herbes

2.6 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
20 pièces

Składniki

La veille
  • 300 g de pois chiches blancs secs
Le jour même
  • 2 gousses d'ail
  • du sel
  • ½ bouquet de persil frais effeuillé
  • 10 branches de coriandre fraîche effeuillées
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • ¼ c. à café de cannelle en poudre
  • ¼ de c. à café de poivre moulu
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • pains plats
  • concombre en bâtonnets
  • tomates cerise
  • salade
  • houmous

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 3 g
Kalorie 291 kJ / 69 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...