Urządzenia i Akcesoria
Salt cod gratin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
day old bread cut into pieces50 g
Codfish
-
day old bread cut into pieces100 g
-
milk100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut into pieces300 g
-
salt cod pre-soaked, desalted and flaked (see Tips)400 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel sauce
-
milk300 g
-
plain flour60 g
-
unsalted butter30 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
nutmeg1 pinch
-
pouring (whipping) cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
5061.5 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
2497.8 kJ /
597 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Salt-free arrabbiata sauce
25 min
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Paella with kidney beans
55 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 godz. 50 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min